Dame som kjører båt, med vind i håret

Om Ship O'Hoi

For båteiere, båtforeninger og alle andre som ferdes på og ved sjøen

En helhetlig løsning

Ship O’Hoi er en løsning for de som ønsker å leie en båt eller et annet vannfartøy, eller bare ønsker å vite hvor den perfekte badeplassen er. Ship O’Hoi skal også hjelpe marinaer og båthavner med å forenkle deres daglige prosesser.

Med en tilnærming rettet mot delingsøkonomi, tror vi på at flere vil ha tilgang til og glede av livet på sjøen. I tillegg til dette ønsker vi å tilgjengeliggjøre båtplasser på en mye mer fleksibel måte. Både faste sesongplasser og gjesteparkering for en natt.

Betydningen bak "Ship o'hoi!" er et utrykk som kommer fra sjøfart og brukes tradisjonelt som en hilsen eller rop for å få oppmerksomhet fra et annet skip. Det kan også brukes som en generell hilsen blant sjøfolk. Ordet "ship" refererer selvfølgelig til et skip, mens "o'hoi" er en variant av "ahoy", som er et gammelt sjømannsuttrykk for å påkalle oppmerksomhet. I dag brukes uttrykket ofte i en mer humoristisk eller nostalgisk sammenheng, særlig i forbindelse med maritime temaer eller i populærkultur.

Ship O´Hoi har på kort tid blitt hele norges delingstjeneste på sjøen og blitt den foretrukne båt-appen for mange. Både en app for båt leie, en app for båtplass leie, og en app for å leie andre maritime eiendeler.

Personer som sitte ved en bryggekant
Smilende dame som holder mobiltelefon

Ship O’Hoi er og skal være en løsning for enhver person på sjøen eller som har interesse for sjølivet.

Tjen penger på ditt vannfartøy og din båtplass

Ønsker du å leie en båt eller et annet vannfartøy, eller bare vite hvor den perfekte badeplassen er? Ship O’Hoi hjelper deg! Vi hjelper også marinaer og båthavner med å forenkle deres daglige prosesser.

Ror til en liten trebåt