Spørsmål og svar

Forsikring

Ship O'Hoi har inngått samarbeid med Tryg Forsikring. Tryg kan tilby våre utleiere og båt leier en egnet og god båtforsikring! Få tilbud hos Tryg Forsikring her. Vi anbefaler alle utleiere hos Ship O´Hoi å ha en egnet forsikring før en starter å leie ut.

Hvordan leier jeg ut?

Du kan leie ut via vår mobil- eller webapplikasjon.

1. Velg 'Lei ut' på hjemskjermen eller i 'Mine eiendeler'-menyen.

2. Deretter velger du hvilken eiendel du ønsker å leie ut og plasserer den på riktig sted.

3. Fyll deretter inn informasjon om eiendelen og ønsket pris, før du legger til gode bilder.

4. Eiendelen er nå klar for utleie, og du vil motta en leieforespørsel når noen ønsker å leie den. Du kan deretter velge å godta eller avslå forespørselen.

Leieforespørsler og utleieforhold vil være tilgjengelige under 'Mine leieforhold' i menyen." Ship O'Hoi håndterer all betaling knyttet til leieavtaler og tar en andel på 15 % av leieinntektene. Ved inngåelse av en leieavtale genereres en leiekontrakt automatisk, og all kommunikasjon mellom utleier og leietaker foregår på vår plattform.

Hvordan leier jeg noe?

Du kan leie via vår mobil- eller webapplikasjon.

  1. Finn ønsket leieobjekt på kartet eller på 'Book nå'-siden, trykk 'Lei nå'.
  2. Angi ønsket leieperiode.
  3. Dersom utleieren har tilbudt det på sitt utleieobjekt, kan du sikre deg 10 % rabatt på leieforholdet ved å bli plussmedlem.
  4. Ved første leie på plattformen må du oppgi din erfaring på sjøen, som blir tilgjengelig for utleier.
  5. Send leieforespørselen til utleier ved å foreta betalingen. Ikke bekymre deg, pengene blir ikke trukket fra kontoen din, kun reservert. Betalingen gjennomføres når utleieren har godkjent leieforespørselen.
  6. Utleieren kan godkjenne eller avslå forespørselen. Informasjon om leieforespørselen og fremtidige leieforhold ligger under "Mine Leieforhold" i menyen. Årsak til avslag finner du under "Arkiv”.

Vi gleder deg til å se deg leie hos oss i Ship O´Hoi! 

Hva koster det å leie en båthenger?

Prisen for å leie båthenger på plattformen varierer avhengig av lokasjon, modell og leieperiode. Utleieren har frihet til å fastsette prisen selv, men kan også benytte seg av en 'autofyll'-funksjon for å få anbefalt pris basert på gjennomsnittsprisen på lignende hengere på plattformen. Hos Ship O´Hoi tilbyr vi fleksible alternativer for båthengerutleie, inkludert muligheten til å leie for kortere perioder enn en hel sesong.

Hva koster det å leie en kajakk?

Prisen for å leie kajakk på plattformen varierer avhengig av lokasjon, modell og leieperiode. Utleieren har frihet til å fastsette prisen selv, men kan også benytte seg av en 'autofyll'-funksjon for å få anbefalt pris basert på gjennomsnittsprisen på lignende kajakker på plattformen.

Hva koster det å leie en vannscooter?

Prisen for å leie vannscooter på plattformen varierer avhengig av lokasjon, modell og leieperiode. Utleieren har frihet til å fastsette prisen selv, men kan også benytte seg av en 'autofyll'-funksjon for å få anbefalt pris basert på gjennomsnittsprisen på lignende vannscottere på plattformen.

Hva koster det å leie en båtplass?

Prisen for å leie båtplass på plattformen varierer basert på lokasjon, leieperiode og størrelse på båtplassen. Utleieren har frihet til å fastsette prisen selv, men kan også benytte seg av en 'autofyll'-funksjon for å få anbefalt pris basert på gjennomsnittsprisen på lignende båtplasser på plattformen. Hos Ship O´Hoi tilbyr vi fleksible alternativer for leie av båtplass, inkludert muligheten til å leie for kortere perioder enn en hel sesong.

Hva er pluss medlemskap?

Pluss-medlemskapet hos Ship O´Hoi er et abonnement som gir deg en rekke fordeler, både hos oss og hos andre anerkjente aktører i bransjen. Hos Ship O´Hoi sikrer medlemskapet deg fast 10 % rabatt på utvalgte leieforhold der utleieren har godkjent rabatten på sitt utleieobjekt.I tillegg til dette, får du som plussmedlem glede av rabatter og spesielle tilbud fra våre samarbeidspartnere. Dette inkluderer selskaper som Regatta, Watski, Lanternen Båtførerkurs, Sensar Marine, ASIA på Aker Brygge og VALLON.

Hva koster det å leie ut et utleieobjekt hos Ship O´Hoi?

Ved starten av leieforholdet trekker Ship O´Hoi 15 % i gebyr av leieinntekten, før de resterende 85 % betales ut til utleieren.

Hva koster det å leie en båt?

Prisen for å leie en båt varierer basert på faktorer som lokasjon, størrelse og type båt. Utleieren har frihet til å fastsette prisen selv, men kan også benytte seg av en 'autofyll'-funksjon for å få anbefalt pris basert på gjennomsnittsprisen på lignende båter på plattformen. Hos Ship O´Hoi er gjennomsnittsprisen for en 23-fots båt på én dag rundt 1500 kroner. Vi tilbyr et mangfold av båttyper, inkludert motorbåter, seilbåter og små joller.